Facebook
Om oss

Diplomerad samtalsterapeut

Mitt namn är Marianne Brunzell och jag är diplomerad samtalsterapeut inom KBT. Hos mig kan du få hjälp med många psykiska problem. Det kan vara depression, stress, sömnsvårigheter, fobier eller missbruk. Terapin är alltid den senaste inom forskning och mitt mål är att ge dig en trygg och harmonisk kontakt, som hjälper dig till ett bättre liv. Mottagningen finns i Karskoga och jag gör även hembesök om det skulle behövas. Du kan även få samtalsterapi via telefon eller Skype. 

Allt handlar om hur du tänker och jag jobbar mycket med mindset. Det handlar om att hitta din inre styrka oavsett om det handlar om tidigare upplevelser som är jobbiga, beteenden som inte är önskvärda eller att hitta motivation för framtiden.

Att förstå och kunna hantera sina känslor är något som är viktigt för att vi ska kunna leva fullt ut. Känslorna är menade att vara våra ledstjärnor i livet, men för många har livet i stället blivit en kamp MOT känslor, eller en flykt IFRÅN dem. Här kan du få verktyg som hjälper dig att leva i harmoni med dig själv.